Korvenkaiku

Korvenkaiku 3/2019

Terveisiä partiolaisille kotiväkineen!
Kevät lähestyy jo vauhdilla ja partiotoimintaa jatkuu entistä aktiivisempana. Korvenkävijöiden kevätkokousta ja muistelemispäivää on vietetty ja ryhmät ovat päässeet tekemään toinen toistaan mukavampia aktiviteetteja.

Ryhmien kuulumisia
Ilveksenpentujen lopputalvi on kulunut pulkkaillessa, esiintymistaitoja opetellessa sekä partiomaailmaan tutustumisessa. Sudet ovat aloittaneet intiaani-taitomerkin suorittamisen ja käyneet Heppiksellä päiväretkellä. Kärppäset ovat suorittaneet retkikokki-taitomerkkiä, oppineet, kuinka partiolaiset voivat vaikuttaa maailmassa sekä harjoitelleet jäistä pelastautumista! Dumlet ovat alkaneet suorittamaan yhteiskuntatarppoa, jossa he ovat päässeet tutustumaan talouteen, partiolaisten maailmanjärjestöihin ja vastuun kantamiseen.  Uunipullat taas ovat päässeet sukeltamaan itsenäisen johtamisen maailmaan pitämällä itse kokouksia, joissa aiheina ovat olleet mm. ympäristö ja hiljentyminen. Kaikki ryhmät olivat myös innokkaina mukana muistelemispäivän tunnelmissa!

Kevätkokous
Korvenkävijöiden kävijämäärältään historiallisen suuri kevätkokous on nyt pidetty. Siellä käytiin läpi edellisen vuoden tili- ja toimintakertomukset, jäsenmaksu ja muita ajankohtaisia asioita. Oli hienoa jälleen huomata, kuinka aktiivista toiminta on edellisenä vuotena ollut. Kiitos kaikille mukana olleille!

Tarpojien taitopäivät
Kauhajoen Kytöveikot toivottaa tarpojat tervetulleeksi taitopäiville! Luvassa Kaupunki-tarppo, etsivöintiä, amazing racea, vesileikkejä, paloturvallisuutta ja tulipaloja, diskoa ja hallittua kaaosta, vanhoja ja uusia kavereita… Lähde mukaan! Ohjelmaa luvassa myös vartionjohtajille ja luotseille. Viimeinen ilmoittautumispäivä 17.3. joten toimi pian!
Lisää infoa ja ilmoittautumaan pääsee osoitteessa
https://pohjanmaa.partio.fi/event/pp-tarpojien-taitopaivat/

Tasa-arvo nuotiolla -varustepaketti
Suomen partiolaisilla on käynnissä kampanja vähävaraisille perheille, jonka tarkoituksena on taata kaikille innokkaille mahdollisuus retkeillä. Perheiden on mahdollista lähettää hakemus, jonka perusteella voi saada 7-15-vuotiaalle partiolaiselle varustepaketti, joka sisältää mm. makuupussin, rinkan ja ulkoiluvarusteita. Hakuaika on maaliskuussa. Linkistä löytyy lisätietoa kiinnostuneille.
https://www.partio.fi/ajankohtaista/varustepaketti/

Partiojumalanpalvelus ja Yrjön päivä juhla
Korvenkävijät järjestää partiojumalanpalveluksen ja Yrjön päivä juhlan 5.5. Hevonharjulla klo 14. Yrjön päivä juhlalla kunnioitetaan partiolaisten suojeluspyhimystä Pyhää Yrjänää. Juhlassa on luvassa ohjelmaa ja ryhmäläisille on jaettu kunniatehtäviä, joita he saavat jumalanpalveluksen ja juhlan aikana suorittaa. Lämpimästi tervetuloa kaikki partiolaiset perheineen.
Autot tulee jättää hiekkakuopille josta lyhyt kävelymatka majalle. Hiekkakuopilta yhteislähtö majalle klo 13.30.

Kajahus 2019
Lapin Partiolaisten piirileiri Kajahukselle on edelleen mahdollista ilmottautua! Leiri järjestetään Kemijärven kauniissa maisemissa 22.-28.07.2019. Samoajien on mahdollista lähteä leirille oman ryhmänsä kanssa ja muut voivat osallistua, kunhan mukaan saadaan muutama huoltaja! Ilmottautuminen uniikille leirille kauniissa maisemissa on auki 30.3. saakka. Alla linkki ilmottautumissivulle.
https://kajahus2019.fi/ilmoittaudu/

Tulevat tapahtumat
16.3. Laskettelupartio Teuvalla, Parran Haltiat
22.-23.3. Nuoren mielen ensiapukurssi, Oulun seurakuntatalo
vko 17 partioviikko
27.4.  Päin Honkia – Partiotaitojen kevätkilpailu, Kauhava (Kortesjärvi)
4.5. Koho 19 – Partiotaitojen kevätkilpailu, Oulu
5.5 Partiojumalanpalvelus, Hevonharjun maja
11.5. Kaikki mukaan – Sudenpentu- ja seikkailijakilpailu, Ähtäri
22.5. Päätöstapahtuma, Kololla