Korvenkaiku

Korvenkaiku 4/23

Heippa hei! Kevätaurinko jo alkaa lämmittämään kasvoja, ja upeita partiojuttuja on taas tulossa. 

Partioviikko 

Partioviikko sijoittuu tänä vuonna viikolle 16, eli 17.-23.04.2023. Partioviikon tarkoituksena on, että partio ja partiolaiset näkyvät yhteiskunnassa. Partioviikolla on lupa käyttää vapaasti partiohuivia ja partiopaitaa esimerkiksi koulussa ja työpaikalla. Näytetään ylpeydellä, että ollaan partiolaisia!

Yrjönpäivänjuhla

Partiolaisten tärkeintä juhlapäivää eli Yrjönpäivää vietetään yhdessä 23.04.2023 Kurikan seurakuntakeskuksessa klo 13 alkaen. Lämpimästi tervetuloa partiolaiset ja kotiväki! Pukukoodina partioasu tai siistit vaatteet.

Kesäleiri

Seikkailijat ja tarpojat kuulolle! Teille suunniteltu kesäeiri järjestetään 15.-17.06.2023 Hevonharjulla. Lisätietoa tulossa pian. 

Vinkkejä Pohjanmaan Partiolaisten ja Suomen partiolaisten sivuilta

Kursseja lähellä:

  • Retkeily I 05.-07.05.2023 (Raahe): “Retkeilyn peruskurssi soveltuu erityisesti tarpojille ja samoajille, mutta sitä vanhemmillekin partiolaisille, jotka haluavat oppia eräretkeilyn perustaitoja. Tavoitteena on saavuttaa riittävät taidot ja varmuus lähteä kasvattamaan omaa retkeilykokemusta. Kurssilla yövytään laavuissa ja opitaan yöretken vaatimia perusretkeilytaitoja ja -tietoja.” Viimeinen ilmoittautumispäivä 15.04.! Ilmoittautumaan: urly.fi/365q

Partiotaitokilpailuja lähellä: 

  • Kurkistus 06.05.2023 (Vesilahti): Suomen Partiolaisten kevätmestaruuskisat kutsuvat tarpojat ja samoajat kisaamaan Pirkanmaalle. Kilpailuvartioon kuuluu 4-6 jäsentä, jotka ovat 12-17-vuotiaita. Kilpailuvartion jäsenten yhteenlaskettu ikä saa olla korkeintaan 58 vuotta (neljä jäsentä), 73 vuotta (viisi jäsentä) ja 87 vuotta (kuusi jäsentä). Oranssissa sarjassa kilpailevat tyttövartiot ja vihreä sarja on avoin. Viimeinen ilmoittautumispäivä 16.04.!

  • Löytöretki 13.05.2023 (Seinäjoki): “Tervetuloa kisaamaan yhdessä Elmo Elokiven kanssa. Hän on innokas löytöretkeilijä ja partiolainen. Elmo tykkää seikkailla, oli hän suomalaisessa metsässä, maailmalla tai omassa mielikuvitusmaailmassa. Kootkaa kilpailuun mukaan joukkue ja tulkaa mukaan selvittämään millaisen löytöretken Elmo tällä kertaa tekee.” Sudenpentujen sarjassa kilpailupentueen koko on 4-8 sudenpentua iältään 7-10 vuotta ja seikkailijoiden sarjassa kilpailuvartion koko on 4-6 seikkailijaa iältään 10-13 vuotta. Viimeinen ilmoittautumispäivä 15.04.!

Muita tapahtumia: 

  • Tarpojien Taitopäivät 19.05.-21.05. (Oulu): “Tarpojat, luotsit ja vartionjohtajat, tervetuloa Ouluun! Taitopäivät keskittyy tänä vuonna yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Taitopäivät tukee omalta osaltaan sanoista tekoihin -ohjelmapainotusta.”

Johtajille huomio: jos osallistuminen tapahtumiin ei osallistujana innosta, voit aina osallistua tekijänä ja saada arvokasta kokemusta tapahtuman johtamisesta!