Korvenkaiku

Hei Korvenkävijät ja kotiväki!

MUISTELEMISPÄIVÄN RETKI

Tervetuloa osallistumaan Korvenkävijöiden Muistelemispäivän retkelle Heppikselle 22.2. kello 10-14.30. Retki alkaa hiekkakuopilla kello 10.00. Siitä kuljetaan porukalla majalle, jossa on ohjelmaa ja nuotio. Retki päättyy hiekkakuopille noin kello 14.30.

Lippukunta tarjoaa retkellä makkarat ja vaahtokarkit. Muuta evästä ja juotavaa jokainen ottaa mukaan kotoa omien mieltymysten mukaan. Koko retki ollaan ulkona, joten kannattaa pukeutua sään mukaan ja ottaa mukaan myös istuinalusta.

Retkiohjelman suunnittelun ja riittävän makkaramäärän varmistamiseksi retkelle ilmoittaudutaan torstaihin 20.2. mennessä osoitteeseen minna.huhtala@netikka.fi. Alaikäisen partiolaisen ilmoittaa huoltaja. Kerro ilmoittautumisviestissä osallistujan nimi, ikäkausi ja mahdollinen erikoisruokavalio. Mikäli perheestä osallistuu alaikäinen lapsi ilman huoltajaa, ilmoittautumisen yhteydessä on ilmoitettava puhelinnumero, josta huoltajan tarvittaessa tavoittaa retken aikana.

PRIIMAN LASKETTELUPARTIO

Sää ja keli ei kovin talviselta näytä, mutta toiveikkaina tiedotamme myös Parran Haltioiden järjestämästä perinteisestä partiotapaamisesta Parran laskettelukeskuksessa Teuvalla 14.3.2020 kello 11-19. (Huom. viime Korvenkaiussa oli väärä päivämäärä.)

Tapahtuma on tarkoitettu partiolaisille perheineen. Laskettelulipun hinta on 15 euroa, ja välinevuokra on 11 euroa. Laskettelurinteen lisäksi käytössä on ilmainen pulkkamäki, ja Parran Haltiat tarjoavat osallistujille makkaraa ja muurinpohjalättuja. Laskettelupäivään ilmoittaudutaan Kuksan kautta: kopioi selaimen osoiteriville osoite kuksaan.fi/33335 tai käytä liitetiedostossa olevaa linkkiä. Yhteiskyytiä lippukunta ei järjestä, mutta lähtijät voivat luonnollisesti sopia yhteiskyytejä keskenään.

MYÖTÄPÄIVÄT

Myötäpäivien ilmoittautumisaika päättyy helmikuun lopussa. Jos olet vielä ilmoittamasta lasta tai nuorta Myötäpäiville, varmista ryhmänjohtajalta ikäkauden saattajatilanne. Lippukunnan tarpojille on saatu täysi-ikäinen saattaja, mutta muilta ikäkausilta saattaja vielä puuttuu. Olisiko Sinusta apua tähän ongelmaan, eli oletko vähintään 18-vuotias ja kiinnostunut lähtemään viikonlopuksi partioporukalla Ouluun kaupunkitapahtumaan? Ota rohkeasti yhteyttä, jos yhtään tunnet intoa lähteä mukaan!