Korvenkaiku

Hyvää ystävänpäivää teille korvenkävijät ja kotiväet,

ilmoittautuminen kesän suurleiri Kajolle on päättynyt, ja hieno sakki (jos olisimme munia, niin kirjoittaisin tiu) meiltä onkin sinne lähdössä. Lähtijöille ja huoltajille on oma Whatsapp-ryhmä. Liittymislinkkiä voi pyytää omalta ryhmänjohtajalta, jos se on mennyt viestinnässä silmien ohi. Tällä hetkellä ryhmässä on hiljaista, mutta myöhemmin siellä on tarkoitus viestiä ja sopia käytännön järjestelyistä ja mahdollisesta varainkeruusta.

Parran Haltijoilta on tullut alustava tieto, että perinteinen Priiman laskettelupäivä on 19.3. Teuvalla. Lasketteluliput ja välinevuokrat ovat silloin Parrassa partiolaisille tavallista edullisempia, ja ainakin aiempina vuosina tarjolla on ollut makkaraa ja muurinpohjalettuja. Saa nähdä, miten tänä vuonna. Lisätietoa saamme myöhemmin!

Vaikka rajoituksia puretaan ja olo on keväisen toiveikas, niin altistumisia ja koronatartuntoja on koko ajan – nyt ehkä enemmän kuin ennen. Lippukunnan hallitus onkin päättänyt, että lippukunnan yhteisen muistelemispäivän juhlan sijasta ryhmät juhlivat partioystävyyttä ja BP:n ja lady Olaven syntymäpäivää ensi viikolla omissa kokouksissaan. Toivomme, että tämä nyt on viimeinen kerta, kun joudumme tällaisia poikkeusjärjestelyjä tekemään, ja partioviikolla 18.-24.4. päästään tapaamaan isolla joukolla.

terveisin tiedottaja-Minna